Materiaal uitlenen

Brussel Mobiliteit biedt materiaal om fietsinitiatieven in scholen te ondersteunen.

Materiaal uitlenen

Voorwaarden

Brussel Mobiliteit biedt materiaal om fietsinitiatieven in scholen te ondersteunen. Dit materiaal is gratis beschikbaar voor alle scholen in het Brusselse Gewest. Ontdek wat je zoal kan lenen!

Beschikbare materialen

Prioriteit

De partners die van deze dienst kunnen profiteren zijn – in volgorde van prioriteit:

  • scholen met een SVP
  • scholen zonder een SVP
  • de gemeenten
  • het Gewest of een van haar deelgemeenten
  • verenigingen die inzetten op mobiliteit en verkeersveiligheid en/of begeleiding van kinderen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Bezorging en ophaling

Je kan het materiaal afhalen in het Circularium of Pro Velo kan dit voor je doen met haar transportdienst tegen een kostprijs. (Tarief € 250 in de Brusselse gemeenten).

 Bij de reservering van de modules kan je je leveringsvoorkeur aangeven.

 

Schade

Elke verslechtering of beschadiging van het geleende materiaal komt geheel voor rekening van de lener. Er moet een leenovereenkomst worden getekend als er materiaal wordt uitgeleend.

 

Dégradation

 

Wil je materiaal lenen voor je school?

Vul het formulier in en laat ons weten wat je precies wil. Wij nemen daarna contact met je op om je verzoek te bevestigen.

Formulier

 

Beschikbare materialen

Verkeersbox

Een complete set om een rijbaan na te bootsen in een veilige zone.

Coffret de circulation

 

Veiligheidspiste

Een piste uit zes verschillende delen, die op verschillende manieren kunnen worden samengesteld, afhankelijk van je behoeften en de beschikbare ruimte.

Piste de sécurité

 

Veiligheidsbox

Voor jouw veiligheid en die van de kinderen zijn helmen en fluohesjes in verschillende maten beschikbaar.

Deze zijn verdeeld in “veiligheidsboxen”, die elk bestaan uit 25 helmen en 25 fluohesjes in verschillende maten. Je kan maximaal zes dozen lenen, dus 150 helmen en 150 fluohesjes.

Enfant avec casque

Wil je materiaal lenen voor je school?

Vul het formulier in en laat ons weten wat je precies wil. Wij nemen daarna contact met je op om je verzoek te bevestigen.

Step 1 of 2

Ik wil het volgende lenen:(Required)
MM slash DD slash YYYY
De apparatuur kan voor maximaal twee weken worden geleend.
MM slash DD slash YYYY
De apparatuur kan voor maximaal twee weken worden geleend.
Wil je de levering overlaten aan Pro Velo?(Required)
*Als je de levering overlaat aan Pro Velo wordt € 250 in rekening gebracht voor de levering in de Brusselse gemeenten. Je kan het materieel ophalen in het Circularium (Bergensesteenweg 95, 1070 Anderlecht) tijdens de openingsuren van Pro Velo en naargelang de beschikbaarheid van het personeel.

Over de verzamelde gegevens

De via dit formulier verzamelde identificatiegegevens zijn noodzakelijk om uw verzoek te verwerken en zullen alleen voor dat doel worden gebruikt. Pro Velo vzw hecht bijzonder belang aan de eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer van haar huidige en toekomstige klanten, leveranciers en bezoekers van haar sites. Raadpleeg ons privacybeleid om te begrijpen hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen en gebruiken en wat uw rechten zijn.